Menu
Nieuwsoverzicht

3e editie van de Zamibobi

3 juni 2022

523x gelezen

UDDEL – Weet u het nog? De allereerste Zamibobi  (Zaterdag Middag Borrel Bingo) van Nederland was in Uddel. U raadt het misschien al: we hebben daar, ook dit jaar, een vervolg op.

Als voorproefje op de zomervakantie organiseren we de 3e editie van de ZaMiBoBi op zaterdag 25 juni, met een gezellige familie-bingo & diner voor het hele gezin.

Wat is de bedoeling? We spelen een paar rondes bingo, en tussen de rondes ontvangt u een ‘drie gangen maaltijd’!! En daarnaast is er voor de kinderen actief vermaak.

De inloop start vanaf 15.30 uur, dan drinken we een drankje en om 16.15 uur spelen we de eerste ronde bingo. Als deze ronde afgelopen is krijgen we ‘de eerste gang’ op tafel. Tussendoor zullen we de kaartjes verkopen voor de volgende ronde bingo. Na 3 rondes (en dus drie gangen) is er een kleine pauze. Afsluitend spelen we nog een extra ronde bingo met de grote hoofdprijs. En daarna is er nog voldoende tijd om na te ‘borrelen’!!

Wilt u meedoen? Dan vragen we wel of u zich van tevoren wilt aanmelden via deze link.

De kosten zijn 15€ voor volwassenen en 9€ voor de kinderen (tot 12 jaar). Bij deze prijs zijn het eten en de eerste ronde bingo inbegrepen. Voor de kinderen bestaat het eten oa. uit patat met snack.

We verwachten een hoop mensen, dus wees er snel bij, want vol is vol.

Tot de 25e juni!

Met vriendelijke groet,

De Drie Musketiers (organisatie-comité Blanke Schot)

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX