Menu
Nieuwsoverzicht

35e Tien over rood biljarttoernooi van biljartclub Emst

29 maart 2024

567x gelezen

EMST – Wie nog mee wil doen aan het 35e Tien over Rood biljarttoernooi van Biljart Club Emst bij de Blue Sky in Emst, die gehouden gaat worden van dinsdag 21 mei met de finale op zaterdag 25 mei om 14.30 uur, moet er als de kippen bij zijn om zich in te laten schrijven. Er kunnen maximaal rond de 100 deelnemers mee doen. Vier avonden van 24 deelnemers, met de finale dus op zaterdag 25 mei.

Het begint dit jaar allemaal op dinsdagavond 21 mei tot en met vrijdagavond 24 mei. Iedere avond begint het spektakel om 19.30 uur. De finale is op zaterdag 25 mei. Het Emster Tien over Rood toernooi is tot in de verre omgeving zeer bekend om zijn vele prijzen. De eerste drie winnaars ontvangen een hele mooie prijs. Rest van de prijzen zijn prachtige vleespakketten. Verder is er iedere avond een verloting. Mede daardoor ook ieder jaar die enorme belangstelling.

Tien over Rood is een onofficiële spelvorm van het carambolebiljart die voornamelijk in cafés wordt gespeeld. Bij de afstoot ligt de speelbal op het benedeacquit, de rode bal op het bovenacquit en de andere speelbal op het middenacquit. Winnaar is de speler die het eerst volgens de specifieke regels 10 caramboles heeft gemaakt.

Deelnemers kunnen zich opgeven bij Gerrit Tellegen. Dit kan op 2 manieren, per mail gerrittellegen78@gmail.com of per telefoon 06-46370001. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,– Adres Blue Sky is Hoofdweg 32 in Emst

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX