Menu
Nieuwsoverzicht

17 december: Muzikale Winterwandeling

15 november 2022

819x gelezen

UDDEL – Op zaterdag 17 december 2022 kunnen we dan eindelijk weer de Muzikale Winterwandeling van Uddel organiseren. De afgelopen 2 jaar kon het evenement vanwege diverse ‘lockdowns’ niet doorgaan. Maar daardoor wordt het nu des te leuker en sfeervoller!!

U bent welkom om te starten vanaf 16.30 uur bij dorpshuis het Blanke Schot in Uddel. Starten is mogelijk tot uiterlijk 18.00 uur.

Om alle deelnemers het gevoel van ruimte te laten ervaren, wordt er gestart in tijdsblokken van 15 minuten.

Het is een activiteit voor het hele gezin (of hele familie met oma’s en opa’s), waarbij u een 5 km lange boswandeling maakt in de avondschemering (met lichtjes die u de weg wijzen). De route is uniek en eenmalig. Met toestemming van Kroondomein en landeigenaren loopt u over paadjes die u normaal niet zult volgen.

Op nostalgische plekken ontvangt u onderweg, naast muzikale ‘stops’, ook erwtensoep en chocolademelk/glühwein.

Eenmaal terug in het dorpshuis staat de winter-BBQ op u te wachten en ondertussen kunt u genieten van muzikale bijdragen van Muziekvereniging Juliana en Popkoor 4houten. De kosten bedragen voor kinderen tot 12 jaar 6 euro en voor volwassenen 12 euro (daarbij is het vlees & salades all-inclusief).

Neem vooral ook eigen lampions en mobieltje mee voor verlichting onderweg.

Dus geef je op en geef het door!!

U kunt zich alleen via de bijgaande link vooraf inschrijven. https://booking.leisureking.eu/bm/57249fa840f6ac3ebbd2955f11df294a
Op de avond zelf kan niet worden ingeschreven!

Wij zien u graag en hopen op een sfeervolle en winterse avond met z’n allen.

De Drie Musketiers, Organisatie van de Muzikale Winterwandeling

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX