Menu
Bedrijfsoverzicht

Qstove

2119x gelezen
4

In 1990 begint Peter van den Brink een eigen bedrijf in RVS laswerk. De klantenkring groeit gestaag en al snel weten bedrijven uit allerlei bedrijfstakken hun weg te vinden naar Peter. Het hoogwaardige laswerk in combinatie met zijn gedrevenheid en gevoel voor design zorgt voor veel tevreden klanten.

Terwijl het bedrijf uitgroeit tot een belangrijke lokale speler gaat Peter meer tijd nemen voor zijn hobby. Bakken en braden. Peter: ‘Ik kan enorm genieten van eten en het bereiden daarvan. Door het op de juiste manier te bereiden krijg je smaakvolle gerechten’. Daarnaast houd ik ervan om anderen ook te laten genieten van mijn passie’.

Om meer tijd aan zijn hobby te kunnen besteden start Peter in 2017 met Peter’s Cooking, live cooking voor kleine groepen. Zowel particulieren als bedrijven en verenigingen weten de kwaliteiten van Peter te waarderen en kloppen regelmatig bij hem aan.

Ondertussen raakt ook zoon Henk betrokken bij de zaak. Net als vader Peter heeft Henk een passie voor metaal en staal. Hij zet het om in de meest prachtige producten. In 2020 starten vader en zoon met het merk Qstove. Exclusieve BBQ haarden en bijpassende producten van robuuste kwaliteit zoals alleen het team van Henk en Peter ze kunnen maken.

Ondertussen staan de mannen niet stil en wordt er achter de schermen gewerkt aan diverse ondersteunende producten die het buitenleven nog aangenamer maken.

Qstove

Elspeterweg 63c
3888 MT Uddel
Telefoon: 06 402 92 556
Email: info@qstove.nl

Ga naar website