Menu
Bedrijfsoverzicht

Kok Advocatuur

1190x gelezen

Vechten voor recht op eerlijke manier

Een advocaat spreekt een taal die je niet begrijpt, is onbetaalbaar, eet de overwaarde van je huis op en vecht onnodig lang door in de rechtszaal zonder dat het enig doel lijkt te dienen. En dat zonder dat je begrijpt waar het nu allemaal om gaat. Zo was het misschien 20 jaar geleden, maar nu niet meer. En zeker niet bij Kok Advocatuur.

,,De advocatuur kent veranderingen”, vertelt Willem Kok. ,, Mensen komen tegenwoordig met een goede voorbereiding. Het internet biedt veel informatie en cliënten komen goed beslagen ten ijs. Dit is een leuke verandering, omdat je nu veel meer samen met de cliënt doet en dat is precies hoe wij graag werken.”

Ervaring

,,Ons kantoor bevindt zich op een bedrijventerrein, op de begane grond. Letterlijk en figuurlijk hebben wij een lage drempel”, vervolgt Kok. ,,Onze cliëntenkring bestond in het begin voornamelijk uit particulieren. Dit verschuift nu steeds meer. De helft van onze cliënten bestaat nu uit ondernemers. Zo zijn we bezig met veel aspecten van de wet en zou je ons ‘generalisten’ kunnen noemen. Van arbeidsrecht en huurrecht tot echtscheidingen en familierecht. Het zijn rechtsgebieden waar wij jarenlange ervaring mee hebben.”

Het vooroordeel dat vaak bestaat over advocaten gaat niet op voor Willem Kok. Koste wat het kost naar de rechtszaal gaan, is iets waar zij niet achter staan.

Mensen helpen

Aan motivatie geen gebrek bij Willem Kok: ,, Het blijft boeiend om met veel verschillende zaken bezig te zijn, maar ik vind het vooral fijn om mensen te helpen. Steeds weer tot een afronding te komen in verschillende zaken met steeds weer andere feiten. Je moet alert en scherp blijven en daardoor kan ik mijn cliënten goed bijstaan. Dat geeft me een prettig gevoel.”

Bij Kok Advocatuur kan een ieder terecht voor arbeidsrecht, verbintenissenrecht, letselschade, onroerend goed, familierecht, erfrecht, ondernemingsrecht en bestuursrecht.

Elke dinsdag tussen 18.00 en 21.00 uur is er een spreekuur waarvoor belangstellenden zich kunnen aanmelden. Hier kan men een zaak voorleggen en een advies krijgen over de haalbaarheid van de zaak en de geschatte kosten daartoe. Meer informatie of een afspraak maken? Ga naar www.kokadvocatuur.nl of bel (0318) 248124.

Op aanvraag is er ook een spreekuur mogelijk in Uddel.

Kok Advocatuur

Max Planckstraat 21
6716 BD Ede
Telefoon: 0318-248124
Email: info@kokadvocatuur.nl

Ga naar website