Menu
Bedrijfsoverzicht

Financieel Adviescentrum Nederland

2267x gelezen

FACN helpt mensen aan de juiste hypotheek. Onze klanten hebben de keuze om zelf de hypotheek online te regelen of de keuze dat wij het ‘uitgebreid hypotheek advies’ voor hen verzorgen. We vinden het belangrijk dat klanten zich geen nummer voelen. Daarom krijg je tijdens het regelen van de hypotheek een vaste hypotheekspecialist toegewezen.

Vaak veel haast om de hypotheek snel te regelen
Bij FACN houden we van een no-nonsens mentaliteit. We zijn 100% onafhankelijk, transparant en razendsnel. Dat laatste wordt vooral in deze tijd erg gewaardeerd!
We laten onze klanten graag aan het woord hoe zij het `hypotheek afsluiten` ervaren. Op deze manier krijgen we veel klanten via mond-op-mond reclame. Zowel lokale klanten als klanten door heel Nederland die ons via internet vinden en onze mooie reviews lezen.

“Er wordt zeer snel gereageerd op vragen. Er wordt goed meegedacht vanuit de klant. Geen
overbodige fratsen en informatie. Zakelijk en to the point.”
(een klant over FACN)

Advies kan ook gewoon bij ons op kantoor
Wil je een hypotheek regelen en heb je advies nodig? Dan helpen we je volledig met het opstellen van het adviesdossier. Van oriëntatie, analyse en aanvraag tot en met de notaris.
Inclusief een kopje thee of koffie. Kijk eens op facn.nl voor meer informatie of doe een belletje.

…wil je zelf ONLINE de hypotheek regelen?
Zelf online de hypotheek regelen is een perfect alternatief voor een laag advies- of bemiddelingsvergoeding! ZELF is dé online portal van FACN voor het zelf regelen van een hypotheek.
Vanuit deze hypotheektool bemiddelen we voor klanten die weten wat ze willen en hun hypotheek regelen zonder (of met digitaal) advies. Dat scheelt u en ons veel geld en gedoe!

Hoe het werkt? Je kunt direct een account aanmaken en starten met de hypotheekaanvraag en het uploaden van de benodigde stukken. Digitaal advies wordt ook gegeven via de portal van ZELF. We staan klaar om vragen te beantwoorden en jou naar een spoedige aanvraag te begeleiden.

Wil je eerst even oriënteren? Kijk dan op de website zelfhypotheekafsluiten.nl en kies één van de 9 persoonlijke situaties die bij jouw situatie past. Je loopt vervolgens de vragenlijst door die speciaal ingericht is op jouw situatie.

Bij ons kun je altijd terecht voor al je vragen!
Onze hypotheekspecialisten kun je gratis en vrijblijvend vragen stellen op hypotheekgebied. Gewoon met een belletje of een berichtje via de online portal. Zo handig als je bezig bent en je ergens
tegenaan loopt. Stel je vraag en bespreek jouw situatie met onze hypotheekspecialisten Henry, Sietske of Lester. Ze nemen graag de tijd om je vraag grondig te beantwoorden!

Verdien 400 euro + waardebon voor de gouden tip!
We zijn op zoek naar een vakkundige en fijne collega. Krijgen wij dankzij jouw tip een fijne en vakkundige collega? We belonen dat dan met 400 euro cash én een leuke waardebon van IJstijd in
Garderen of Restaurant ‘t Edelhert in Elspeet t.w.v. 100 euro.
Ben jezelf die vakman? Dan zit je binnenkort bij ons op kantoor én bij de IJstijd of ‘t Edelhert.
Aarzel niet en bel gerust even als je vragen hebt!

Financieel Adviescentrum Nederland

Uddelerveen 94
3888 MN Uddel
Telefoon: 0577 408 000
Email: info@facn.nl

Ga naar website