Menu
Agenda

Volwassen playbackshow (afgelast!)

13 november 2021

Bekijk als PDF

270x gelezen

Op 2 november 2019 was de laatste volwassen playbackshow die gewonnen werd door “The 3 Tenors” met “O Sole Mio” (zie foto). Na meerdere succesvolle edities, hoopt Jeugdclub Uddel op 13 november weer de playbackshow voor volwassenen te organiseren. Overtuig iedereen in je omgeving om mee te doen, zodat we er met z’n allen een groot spektakel van kunnen maken!

In verband met de voorbereidingen van ons én de jury, willen we graag dat je je aanmeldt. Doe jij alleen, of met je vriend(en)/familie mee? Meld je voor 4 oktober aan bij Rianne Kroneman (06-31519723) door de titel en artiest van het nummer én de namen van deelnemende personen door te geven. Iedereen vanaf 16 jaar mag meedoen. Bij vragen kan ook contact worden opgenomen met Rianne Kroneman.

We leven nog steeds in onzekere tijden. Als Jeugdclub houden wij ons aan de geldende richtlijnen. Dit betekent ook dat de playbackshow alleen plaats kan vinden als de maatregelen kunnen worden nageleefd. We hopen dan ook dat het normale leven weer kan hervat kan worden, en de playbackshow doorgang kan vinden. Houd onze Facebook-pagina in de gaten, we houden persoonlijk contact met de deelnemers over de ontwikkelingen.

Jeugdclub Uddel

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX