Menu
Agenda

Bedrijventoernooi schietvereniging

27 oktober 2022

14x gelezen

Schietvereniging SV Trefpunt in Uddel organiseert op donderdag 27 oktober en vrijdag 28 oktober 2022 voor de 39e keer de bedrijven/ familie/ vrienden competitie luchtgeweer.

Net als de laatste keer gaan we weer opgelegd schieten (op een steuntje) hierdoor is het voor iedereen mogelijk het wapen goed te hanteren en een mooie score te schieten.
Door deel te nemen aan deze schietwedstrijd is het voor medewerkers van bedrijven, leden van verenigingen, families uit Uddel en omstreken mogelijk om op gezellige manier (opnieuw) kennis te maken met de schietsport.

Er mag alleen worden geschoten met de door SV Trefpunt beschikbaar gestelde luchtgeweren. Elke schutter krijgt ter plaatse uitleg van ervaren schutters van SV Trefpunt, dus kennis en ervaring van de schietsport is niet nodig.

U kunt inschrijven met 1 of meer teams van 3 personen(M/V).
Geef op het inschrijfformulier aan welke avond u met uw team wilt komen schieten.
Elke schutter hoeft maar 1 avond te komen en schiet dan 8 kaarten met 2 schoten. Op een proefkaart mogen eerst een paar test schoten gedaan worden.

Reglementen :
We schieten met opgelegd luchtgeweer, maar staand uit de vrije hand is ook toegestaan.
Maximaal 1 lid van een schietvereniging per team.
De wedstrijd zal plaatsvinden op de schietbanen van SV Trefpunt in dorpshuis Het Blanke Schot.
Het inschrijfgeld bedraagt per team : € 15,- te voldoen voor aanvang schietbeurt. Elk team moet bestaan uit 3 schutters.

Vrijdag 28 oktober worden aan het eind van de avond de prijzen uitgereikt.

Wij hopen van harte u als deelnemer aan de wedstrijd te mogen begroeten.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX