Menu
Bedrijfsoverzicht

Dreamdesigner

Het is weer tijd om iets te geven

De dagen worden korter, de nachten worden langer. We gaan langzamerhand weer richting het einde van het jaar. De tijd van gezelligheid en huiselijkheid, maar ook de tijd om elkaar weer iets te geven.

Dreamdesigner reclame & communicatie is al sinds 2008 gespecialiseerd in het leveren van relatiegeschenken. We bieden onze klanten al jaren een zo origineel mogelijk assortiment. Om het assortiment voor een groter publiek te ontsluiten is recent www.eindejaarsgeschenk.nu gestart waar een deel van ons assortiment getoond wordt.

Het geven van een relatiegeschenk of eindejaarsgeschenk is een mooie traditie. Iedereen die een geschenk krijgt zal dat waarderen, de een meer, de ander minder. Het is voor bedrijven een ideale mogelijkheid om hun bedrijf weer positief onder de aandacht te brengen bij klanten. En een mooi contactmoment.

Aangenaamheid, kwaliteit, originaliteit en bedrukking

Uit onderzoek blijkt dat er 4 factoren zijn die de herinnering van een promotioneel product of relatiegeschenk vergroten, namelijk: Aangenaamheid, kwaliteit, originaliteit en bedrukking

De bovengenoemde factoren zijn voor ons belangrijk in het verkoopproces. In het kort betekend dat het volgende voor onze manier van werken:

  • Onze promotieartikelen worden niet verkocht ‘vanaf het scherm’ Kwaliteit is dan namelijk niet meetbaar. We zorgen zoveel mogelijk voor een fysiek sample, zodat de klant weet wat hij koopt en weggeeft..
  • Bij het adviseren van een artikel nemen we uw bedrijf, uw doel en uw doelgroep als uitgangspunt
  • Er is vaak meer mogelijk op gebied van personaliseren dan wordt gedacht. Wij hebben daar veel ervaring mee.
  • Door extra aandacht te besteden aan controle van bedrukking, drukformaat e.d. hebben we een meerwaarde t.o.v. andere aanbieders
  • We gaan voor kwaliteit en een uniek assortiment
  • Sterke merken vormen de basis van ons assortiment.
  • Persoonlijk contact heeft altijd onze voorkeur. Zo kunnen wensen en mogelijkheden goed op elkaar worden afgestemd.

Hebt u plannen om uw relaties iets origineels te geven? Wij kunnen u zeker verder helpen. Bel ons op T (0577) 491 189 of kijk op onze website www.eindejaarsgeschenk.nu.

Het is weer tijd om iets te geven.

De koffie staat klaar!

Eindejaarsgeschenk.nu (by Dreamdesigner)

Dreamdesigner

Postadres:
Aardhuisweg 65A
3888 ME UDDEL

Bezoek- & afleveradres:
Elspeterweg 41
3888 MS UDDEL

Telefoon: (0577) 491189
Email: info@dreamdesigner.nl

Ga naar website